SxS CFMoto ZForce 800 Trail 2021

a87277e9ad1b-zForce_800_Trail_Athens_Blue_3Q_Right_2021

SSV-ul ZForce 800 Trail din line-up-ul CF Moto 2021 este conceput pentru pilotare agresiva in off road si detine toate atuurile pentru a oferi o plimbare distractiva, palpitanta. 

Motorul V-twin, 4 timpi, SOHC, 8 valve, 800 cc din dotare este capabil sa dezvolte 62 cai putere si vine cuplat la o cutie automata moderna.

Un alt atu la nivel tehnic consta in tractiunea selectabila 2WD/4WD si diferential fata blocabil. La acestea se adauga franele puternice pe disc si suspensiile independente cu brat dublu in A si amortizoare pe gaz, ajustabile. Look-ul agresiv al acestui side-by-side CF Moto este evidentiat si de jantele 14-inch din aluminiu.

La fel ca restul modelelor de side-by-side-uri din seria ZForce, si modelul de fata include standard multiple accesorii care pe modelele concurente sunt oferite optional, ca de exemplu: servodirectie EPS, troliu de capacitate 1360 kg, oglinzi, faruri cu accente LED, acoperis, afisaj digital, portbagaj spate, portiere, frana de motor, carlig de remorcare, claxon. ZForce 800 Trail este disponibil cu trei scheme de culoare atractive: gri, albastru si portocaliu.

 

 

Tags: , , , ,