2024 CFMOTO CFORCE 600L Touring

2024 CFMOTO CFORCE 600L Touring

ATV-ul CFMOTO CFORCE 600L Touring vine in sezonul 2024 cu noi scheme de culoare atractive (Velocity Grey, True Timber Camo, Nebula Black, Magma Red, Hunter Green) si mentine atributele tehnice la nivel inalt, oferind performanta excelenta in categoria sa. Modelul CFMOTO de fata se bazeaza pe un motor 580cc pe injectie (BOSCH EFI) capabil sa dezvolte maximum 45 CP. Dispune de acceleratie Ride-by-Wire si ofera o capacitate de remorcare de invidiat de 500 kg. 

Riderii pasionati de aventuri si camping in outdoor au toate motivele sa acorde atentie modelului CFORCE 600L in varianta Touring atunci cand se gandesc sa achizitioneze un ATV nou cu doua locuri. Acest partener 4x4 de teren nu va va abandona indiferent de obstacolele traseelor off road pe care le veti parcurge. Alaturi de un coechipier, puteti explora destinatii indepartate cu incredere. Motorul puternic din dotare si tehnologia avansata asigura fiabilitate inalta. CFORCE 600L Touring ofera o plimbare lina pe orice teren, datorita pachetului cuprinzator de caracteristici de top: servodirectie, acceleratie electronica, moduri de pilotare, conectivitate. 

2024 CFORCE 600L Touring este gandit pentru performanta optima, asigurand un output mai mare in banda de putere si o livrare lina a puterii in toata gama de turatii. Cuplul crescut in special la turatii medii, precum si diferite upgrade-uri tehnice ca noua chiulasa, arbore cu came, pistoane forjate si inele de piston acoperite cu un strat DLC contribuie la performanta motorului. Admisia de aer si evacuarea au fost, de asemenea, optimizate pentru eficienta maxima. 

Dotarea cu Dual Power Modes aduce un plus de versatilitate, permitand riderului sa personalizeze experienta de riding in functie de necesitati. Beneficiati de putere, confort si control maxim la indeplinirea unor sarcini heavy-duty, precum si de un output mai controlat pentru manevre precise. 

Suspensia cu brat dublu tip A livreaza confort si incredere pe teren dificil. Raza de intoarcere de top in clasa de 7.25m garanteaza o manevrare usoara. Puterea de stopare superioara este asigurata de franele pe discuri hidraulice puternice. 

Saua este realizata din materiale robuste si cusaturi de inalta calitate pentru durabilitate extra. Cadrul principal a fost optimizat pentru a oferi confort sporit. 

Noul ansamblu cu ghidon este construit pentru a dura si pentru o folosire usoara. CFORCE 600L Touring vine echipat cu anvelope in 6 straturi all-terrain care imbunatatesc aderenta, calitatea plimbarii si durata de serviciu. Acest vehicul 4x4 offroad beneficiaza de un cadru mai puternic cu o capacitate de remorcare crescuta de 500 kg, devenind aliatul ideal pentru a cuceri orice teren fara compromisul confortului sau al stilului.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO CFORCE 1000 X10 EPS si varianta X10 EPS Premium 2024

CFMOTO CFORCE 1000 X10 este varianta touring a modelului 1000cc de baza, distingandu-se prin putere si manevrabilitate. Acest ATV CFMOTO cu doua locuri este alimentat de un motor V-Twin racit cu lichid, pe injectie (Bosch EFI) si dezvolta maximum 90 ...

Citeste mai mult