CF Moto sarbatoreste 30 de ani

c79441c0f2aa-cf-moto-brand-day-logo

Evenimentul anual dedicat Zilei CF Moto se va desfasura pe 11 mai Ningbo International Speedpark din orasul Ningbo situat in nordul provinciei Zhejiang. La sediul companiei chineze sunt asteptati numerosi fani care vor avea parte de surprize din partea organizatorilor si vor putea admira cele mai noi modele de vehicule ATV si SXS CF Moto, precum si motociclete.

In afara de motociclete, vehicule de teren si motoare powersports, CF Moto dezvolta, fabrica si comercializeaza piese si accesorii recunoscute la nivel mondial pentru fiabilitatea si durabilitatea lor. Fondata in 1989 si cu colaborari numeroase cu alti „jucatori” in domeniu, compania din China a devenit in ultimii ani din ce in ce mai populara nu doar in Asia, ci si in Europa sau America.

Inovatie, tehnologie

Echipa de cercetare si dezvoltare a CF Moto este compusa din peste 200 de angajati. Cu peste 272 de brevete inregistrate, brandul este axat pe inovatie si pe calitate. Experienta in inginerie si design de vehicule powersports recomanda CF Moto drept un partener ideal pentru explorarea lumii.

#ExperienceMoreTogether

Tags: ,