CFMOTO a lansat noul SSV ZFORCE 1000 SPORT R

CFMOTO a lansat noul SSV ZFORCE 1000 SPORT R

25.07.2022

Pasionatii de aventura si viteza in off road se vor bucura sa afle ca noul ZForce 1000 Sport R 2022 este acum disponibil. Side-by-side-ul se remarca printr-un look modern si atragator, in multiple configuratii. Acest SSV CFMOTO este binevenit pe piata, avand in vedere ca in ultimii cinci ani, vanzarile de vehicule 4x4 de teren au crescut rapid in America de Nord. Principala crestere se inregistreaza pe segmentul de Super Sport SSV cu peste 110 cp.

CFMOTO a lansat un model de side-by-side sport upgradat, cu mai multi cai putere, performanta imbunatatita si capacitati marite.

ZFORCE 1000 SPORT R se caracterizeaza prin latimea de 64 inch. Ofera mai multa performanta, adaptabilitate la teren si versatilitate fata de modelul ZFORCE 1000 SPORT lat de 60 inch.

CFMOTO ZForce 1000 Sport R detine anvelope 29”, jante beadlock, troliu cu cablu din nailon. Alte caracteristici: ampatament 2285mm si garda la sol 340mm. Motorul dezvolta maximum 90 CP.
Scheme de culoare disponibile: Lava Orange, Nebula Black, Pearl White.

Pentru a oferi o experienta de riding imbunatatita, constructorul chinez a inzestrat SSV-ul ZForce 1000 Sport R cu un sasiu revizuit si suspensii de ultima ora. De asemenea, interfata pentru pilot este mai dinamica. Riderul beneficiaza de tehnologie avansata de asistenta si de optiuni variate pentru a-si personaliza vehiculul in functie de necesitati si preferinte.

In termeni de motorizare, ZForce 1000 Sport R se bazeaza pe un motor 963cc, V-Twin, DOHC, 8 valve, racit cu lichid, injectie Bosch EFI, cuplat la o cutie CVT moderna. Riderul are la dispozitie doua moduri de putere: SPORT si NORMAL. Cea mai importanta noutate consta in sistemul de esapament si admisia de aer eficienta, pluso chiulasa optimizata din punct de vedere al designului pentru cuplu de turatii rapide si putere marita de 90 cp.

O premiera este latimea de 64 inch, oferind o stabilitate solida pe cele mai dure terenuri. Alte featuri ale lui ZForce 1000 Sport R consta in stylingul agresiv, detaliile ascutite, cadrul de inalta rezistenta si cabina aprobata ROPS.

Sasiu si suspensii revizuite.

a) noua bara contribuie la stabilitatea laterala si permite o cursa a suspensiei fata mai ampla, de 340mm.
b) suspensia spate adopta o noua structura si ofera o cursa de 395mm pentru a cuceri zonele pline de obstacole dificile.
c) jantele premium 14-inch aluminiu cu beadlock asigura aderenta crescuta pe teren tehnic.

Modurile Sport si Normal dispun de un display unic. Riderul beneficiaza de instrumentar digital 5-inch TFT nou, plus comutator in stil racing pentru schimbari din „mers”, ghidon nou plat cu aderenta imbunatatita, scaun ajustabil pentru pasager. Scaunele intarite pentru rider si coechipier au o suprafata de suport mai mare si captuseala confortabila, iar sinele glisante de sub scaune permit ajustarea usoara (96mm reglare). Alte dotari: centuri de siguranta in 3 puncte, protectie sporita in timpul franarii de urgenta, conectivitate la smartphone, aplicatia CFMOTO RIDE.

Te-ar putea interesa si:

Alege corect casca pentru riding cu ATV-ul! Sfaturi de la specialistii CFMOTO

CFMOTO te sfatuieste cum sa faci cea mai potrivita alegere de casca de protectie Primul lucru la care trebuie sa te gandesti dupa achizitia unui ATV este procurarea unei casti offroad potrivite. In multe state ale lumii, legea prevede in mod expre...

Citeste mai mult