Echipa CFMOTO urca pe podium la categoria Cross Country

Echipa CFMOTO urca pe podium la categoria Cross Country

20.09.2022

A doua etapa a evenimentului F7 Challenge a avut loc duminica dimineata la Moscova. In premiera s-a facut o clasificare separata pentru categoria PRO la Cross Country, unde doar pilotii cu experienta vasta in astfel de competitii, cu ATV-uri 4X4, au putut concura.
Echipa CFMOTO a participat in cursa cu un proiect curajos: un clasic ATV CFMOTO model CFORCE 1000 Overland EPS Touring a fost transformat in doar cateva ore intr-un vehicul de curse.
Pista de Cross Country a fost in circuit, cu ascensiuni si coborari, portiuni de mare viteza, sarituri si multe viraje de la 90 la 180 de grade.

22 de piloti au luat startul. Dupa ce a castigat calificarea, care a constat in cel mai bun timp pe tur in 10 minute, echipa CFMOTO a realizat in prima finala cele mai multe tururi cu cel mai bun timp. Daniil Vlasov CFMOTO a terminat cursa pe locul I, urmat la doar 2 secunde de Malikov Vladislav. Cea de-a doua finala s-a disputat tot intre Daniil Vlasov si Malikov Vladislav. Din cauza prafului care a patruns in filtrul de aer al ATV-ului, Daniil Vlasov a fost nevoit sa faca o scurta oprire, fapt care l-a costat, clasandu-se pe locul al doilea.

Regulile competitiei sunt de asa natura incat daca punctele sportivilor sunt egale (rezultatele calificarii nu afecteaza punctele), prioritara este a doua finala. Astfel, victoria ii revine lui Malikov Vladislav, iar pilotul CFMOTO, Daniil Vlasov ocupa locul al doilea.
A fost o batalie epica, iar CFMOTO a demonstrat ca echipamentele lor pot fi utilizate in toate optiunile posibile, de la turism pana la sport pot face totul fara sa dezamageasca.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO la al 133-lea Targ de Import si Export din CHINA

Intre 15-19 aprilie a avut loc la Guangzhou cel de-al 133-lea Targ de Import si Export din China (Canton Fair mai jos). Zona de expozitie s-a intins pe 1.5 milioane metri patrati, iar la eveniment au luat parte 3500 de expozanti, targul din acest an ...

Citeste mai mult