CFMOTO X4 CFORCE 450 si X5 CFORCE 520 ofera capacitati crescute

158db9ee92f2-cforce-520l-cover

Cu rafinamente in orice aspect, cea mai noua generatie CFORCE 450 si CFORCE 520 aduce capabilitati crescute in orice zona off road.

Tehnologia superioara le permite riderilor lui X4 si X5 sa lucreze in conditii solicitante si in mod mai eficient. Ambele vehicule 4x4 de teren din gama de ATV-uri CFMOTO sunt complet echipate pentru a face fata unor sarcini utilitare diversificate si livreaza performanta fara compromisuri.

Cu o raza de viraj mai stransa, un cadru mai puternic, suspensii cu o cursa mai lunga si confort imbunatatit, la care se adauga capacitatea de incarcare marita, CFORCE 450 si CFORCE 520 vor indeplini cu brio chiar si cele mai dure cerinte. Totodata, aceste modele de ATV-uri sunt pregatite oricand de distractie pe trasee off road dificile. Indiferent ca mutati echipamente si unelte de pe proprietate sau aveti diferite indatoriri in cadrul unei ferme de animale, CFMOTO X4 si X5 dispun de un pachet standard cuprinzator de dotari avansate si multiple accesorii pentru a duce toate treburile la bun sfarsit si in conditii optime de confort la pilotarea pe teren accidentat, greu accesibil.

Tags: , , , , , , , , , ,