Event WindZone CF Moto in Ontario

Guiho Saw Sales & Marine Ltd este un dealer autorizat CF Moto cu sediul in Timmins, Ontario. Aceasta regiune a Canadei este una plina de entuziasti ai offroad-ului, asa ca distribuitorul de UTV-uri si ATV-uri CF Moto s-a gandit sa organizeze in sanul comunitatii un eveniment marca WindZone.

In cadrul evenimentului, un loc important il va ocupa concertul live sustinut de artistul cu influente country Larry Berrio. Cu aceasta ocazie, Larry va canta in premiera noul sau single „What a Ride”, o oda inchinata segmentului powersports. Pe meleagurile canadiene, cantaretul se bucura de popularitate si a atras atentia fanilor si prin preocuparile sale, avand ca hobby inca de mic petrecerea timpului liber in mijlocul naturii. Mesajul transmis de acesta este legat in mare parte si de dorinta de a transforma regiunea Ontario intr-o destinatie de top pentru iubitorii de calatorii in off road cu ATV-uri, UTV-uri, motociclete, snowmobile sau jet ski-uri.

 

WindZone CF Moto l-a mai inclus si in trecut pe Larry Berrio in proiectele sale, de exemplu in evenimentul organizat in Yokon „Shut the Town Down”.

Autocarul lui Berrio va ajunge la Timmins pe 23 iunie, la data fixata pentru concert.

Mai jos puteti urmari un scurt video unde acesta vorbeste despre reguli de respectat in salbaticie de toti offroadistii, fie ei la inceput de drum, fie veterani.

 

 

 

 

Tags: ,