WARN ofera un kit ce nu trebuie sa lipseasca utilizatorilor de ATV/UTV prevazut cu troliu

Producatorul de trolii WARN, lider mondial in industrie, a pregatit pentru 2017 un echipament special, ce nu ar trebui sa lipseasca nici unui amator de experiente off-road extreme, fie ca e vorba de ATV, fie ca e vorba de UTV. Astfel, WARN Industries a lansat WARN Epic Recovery Kit, un kit special care cuprinde intr-un rucsac special fabricat carabiniere, carlige, benzi speciale si curele, precum si o pereche de manusi speciale.

Acest produs este disponibil in doua versiuni: Medium Duty Epic Recovery Kit, destinat troliilor de pana la 5.445 kg capacitate si Heavy Duty Epic Recovery destinat troliilor de pana la 8.165 kg capacitate de remorcare. Dupa cum se vede, WARN ofera solutii pentru o gama foarte larga de vehicule off-road de toate capacitatile si greutatile, acoperind inclusiv situatii pentru camionete si camioane.

Fiecare dintre kit-uri cuprind Snatch Block, carabiniere speciale de prindere, doua “catuse” pentru prindere, Tree Trunk Protector, benzi forjate cu conexiuni cu inel, care se pun peste trunchiul de copac de care se realizeaza prinderea, pentru a nu-l afecta cu cablul troliului, o curea de prindere, o pereche de manusi si rucsacul insusi, in care este oferit intregul kit.

Manusile sunt realizate din piele sintetica, ranforsata cu Kevlar, iar banda de protectie pentru copac, de asemenea, a fost ranforsata cu un material extrem de rezistent, in special la frecare si sectionare. Dimensiunile carabinierelor si sistemelor de prindere sunt urmatoarele: 3/4” Epic Shackles – (7/8” pin, destinate a rezista pana la 8.165 kgf), Epic Tree Trunk Protector w/forged, e-coated ring connectors – 2” x 8’, pentru sarcini pana in 6.500 kgf, respectiv or 4” x 8’, cu forta de tragere pana la 13.600 kgf) si Premium Recovery Strap – (2” x 30’ sau or 3” x 30’).

O mentiune speciala o merita rucsacul Epic Backpack, realizat dintr-un material rezistent la apa si la teste balistice, cu compartimente modulare datorate unor pereti detasabili, gandit in special pentru elementele kit-ului, insa si pentru alte produse de transportat. Mai mult decat atat, rucsacul insusi actioneaza ca un dumper de troliu, putand fi prins prin curelele sale la cablurile troliului ca sa nu sara, in cazul in care cablul s-ar rupe. O sumedenie de buzunare exterioare sunt destinate unor device-uri electronice si nu numai, iar spatele multi-captusit este intarit pentur o pozitie corecta a spatelui dar si cu un design care asigura fluxul de aer. Rucsacul poate fi comercializat si ca element de sine-statator, fara kit-ul respectiv, fiind destinat celor care au nevoie de un rucsac de calitate superioara, rezistent si multi-functional.

Tags: , , , ,