UForce E, o noua intrare in gama de SxS-uri CFMOTO

UForce E, o noua intrare in gama de SxS-uri CFMOTO

CFMOTO surprinde placut si la aceasta editie EICMA, aducand noi intrari in gamele sale de vehicule pe doua si patru roti. In afara de conceptul de ATV CFORCE 1000 MV, vizitatorii standului producatorului chinez au admirat in premiera modelul UTV UForce pur electric. 

Modelul electric proaspat adaugat lineup-ului de SxS-uri CFMOTO este gandit pentru a simplifica diverse activitati utilitare, pastrand functionalitatea side-by-side-ului UForce pe benzina, dar cu toate avantajele pe care le aduce un motor electric. Nu este primul vehicul electric fabricat de CFMOTO, dar este primul UTV electric al brandului din China.

Printre alte atractii la standul CFMOTO de la salonul milanez au fost ATV-urile pentru copii CFMOTO CFORCE 110 (pe benzina) si EV110 (electric), ATV-urile CFORCE 625 Touring Overland, 850 Touring si 1000 Touring, alaturi de multiple modele de motociclete. 

 

 

 

 


CFMOTO a prezentat UTV-ul pur electric UFORCE E la salonul EICMA 2023.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO DAY ADVENTURE FEST - PARADA 300 ATV

Parada 300 ATV este un eveniment special organizat in cadrul festivalului CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024 si locul unde poti intalni rideri care impartasesc aceeasi mare pasiune cu tine, pasiunea pentru off road!  Cea mai mare parada de ATV-uri ...

Citeste mai mult