Evolutia CFMOTO la HUNT THE WOLF 2022

Evolutia CFMOTO la HUNT THE WOLF 2022

Editia CFMOTO HUNT THE WOLF 2022 a insemnat 6 zile de cursa extrema pentru 40 de rideri inscrisi in lupta pentru marele trofeu al celui mai ravnit concurs de ATV!
40 de concurenti din diverse colturi ale lumii au luat startul in cea mai lunga competitie dedicata ATV-istilor profesionisti, insa putini au si reusit sa duca pana la final cele sase zile! Abandonul, diversele accidentari, starea ATV-ului sau chiar starea fizica si mentala a sportivilor au constituit cauza. Pe scurt, a fost o cursa dura care a lasat in joc putini sportivi.
Competitia, in pofida greutatii traseului, a stresului si a tensiunii riderilor, dar si a numeroaselor probleme aparute la ATV-uri pe parcursul celor sase zile, a fost una frumoasa, de unde nu a lipsit fairplay-ul. La final, podiumul a fost unul meritat si asteptat. A aratat cam asa: Cosmin Bistrian, Alin Brazdau si Sorin RAICIU. 

LOCUL 4 - RADU LUNGU - CFMOTO
LOCUL 5 - LEVENTE HORVATH - CFMOTO

In concluzie, CFMOTO S-A RIDICAT LA INALTIME!
CFMOTO a fost la inaltime in toate cele 6 zile, pilotii Radu Lungu (CFORCE 1000) si Levente Horvath (Overland 1000) avand un parcurs deloc de neglijat in fata altor modele de ATV cu notorietate in curse. Au fost, pe tot parcursul zilelor de cursa, printre primii sportivi ajunsi la finis, in unele zile terminand chiar pe locurile 2 si 3. La un pas de podium fiecare dintre ei, au incheiat aceasta cursa in mod senzational, pe locurile 4 si 5.

Felicitari tuturor sportivilor!

 

Te-ar putea interesa si:

9 avantaje majore care diferentiaza omologarea EURO 5 de categoria T3b (tractor)

Unul dintre factorii de care trebuie sa tii cont la achizitionarea unui ATV, pe langa tipul acestuia, capacitatea motorului si dotari din fabrica, buget etc., este omologarea. Poti alege intre EURO 5 si T3b (tractor), prima varianta fiind pe departe ...

Citeste mai mult