Ultimele noutati CFMOTO in cadrul EICMA 2022

Ultimele noutati CFMOTO in cadrul EICMA 2022

07.11.2022

EICMA, cel mai impresionant si influent show de motociclete din lume, cunoscut si ca Salonul de la Milano, va avea loc in curand in Italia. CFMOTO va fi prezent ca expozant, aducand noile sale lineup-uri de vehicule pe doua si patru roti.

Conferinta de presa CFMOTO din cadrul EICMA va avea loc pe 8 noiembrie 2022 la 14:00-14:20, urmata de conferinta brandului subsidiar ZEEHO, la 14:40-15:00, in Sala 24 O54.

Standul CFMOTO de la EICMA 2022 promite sa suprinda vizitatorii

Intr-o perioada rapida, cu tehnologii care constant redefinesc mobilitatea moderna, CFMOTO imbratiseaza si studiaza trendurile pentru a gasi rezolvari moderne: cum pasim in viitor si concuram global? La EICMA 2022, CFMOTO va propune solutii care sa raspunda acestor intrebari, aducand in lumina reflectoarelor modele nou-noute, game extinse si inovatii.

In plus, trendurile si tehnologia, alaturi de problemele de mediu sunt in perpetua schimbare. CFMOTO s-a gandit la dezvoltarea de produse si experiente de riding care combina tehnologia smart si mobilitatea urbana trendy. ZEEHO, ca brand subsidiar electric al companiei chineze, a fost lansat pentru a intalni cererile din partea generatiei tinere. ZEEHO se concentreaza asupra unei interactiuni solide utilizat-vehicul si foloseste caracteristici electrice de pilotare pentru a permite o experienta agreabila si antrenanta. Noul brand incurajeaza tanara generatie sa fie mai indrazneata, mai interactiva si de impact.

Vehicule pe care le poti vedea expuse la standul CFMOTO & ZEEHO

Linii de motociclete

CFMOTO a largit paleta de optiuni pe doua roti sezonul acesta si va dezvalui: doua noi modele NK, doua modele MT, 4 versiuni pentru CL-X, 3 modele SR, o motocicleta CFMOTO electrica. De asemenea, va fi lansata motocicleta-concept NK-C22.

Lineup-uri de vehicule 4x4 de teren

Anul acesta, producatorul dezvaluie urmatoarele serii: ATV CFMOTO (4 modele), SSV (1 model) si un ATV Electric, plus un concept de ATV sub forma lui CFORCE X.

Produse ZEEHO
ZEEHO se alatura expozitiei cu modele de maxi-scutere electrice AE6+AE6 S+AE8 S+ si va lansa modelul concept MAGNET.

ZEEHO 2022 MAGNET CONCEPT - principalele cuvinte cheie pentru a descrie acest concept sunt o platforma inteligenta si conectivitatea. Vizitatorii vor putea asista la lansarea sistemului CFMOTO RIDE.

Un alt punct important pe agenda constructorului din China il reprezinta prezentarea echipei de curse CFMOTO PruestelGP. La competitiile MOTO3 si in cursele Moto GP, CFMOTO a dat dovada de spirit competitiv. Pentru a celebra primul an de racing, echipa si riderii vor fi prezenti la stand, alaturi de motocicleta originala CFMOTO RACE.

CFMOTO asteapta vizitatori in numar cat mai mare la standul sau pentru a oferi o privire asupra viitorului CFMOTO si ZEEHO! Ne vedem la EICMA!

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO la al 133-lea Targ de Import si Export din CHINA

Intre 15-19 aprilie a avut loc la Guangzhou cel de-al 133-lea Targ de Import si Export din China (Canton Fair mai jos). Zona de expozitie s-a intins pe 1.5 milioane metri patrati, iar la eveniment au luat parte 3500 de expozanti, targul din acest an ...

Citeste mai mult