Hunt The Wolf 2022

Hunt The Wolf 2022

Hunt The Wolf a ajuns la a 14-a editie! Pentru sezonul 2022, organizatorii au pregatit un traseu competitional de dificultate extrema. HTW 2022 este destinat riderilor de ATV-uri se desfasoara la Baisoara, Cluj si dureaza 6 zile. Riderii vor utiliza navigatie prin GPS si, recomandabil, smartphone. Conform noului regulament, traseele se trimit prin mail/whatsapp fiecarui concurent cu putin timp inainte de a incepe fiecare zi de concurs. Cursa va putea fi urmarita online. 

Traseele HUNT-THE-WOLF sunt foarte dificile, foarte periculoase si foarte greu de gasit. Doar pilotii cu experienta vor putea concura in clasa FINISHER. Riderii care planuiesc sa faca echipa pentru a putea depasi obstacolele dure ar trebuie sa dispuna de coarda, carabiniere si alte unelte/accesorii ce permit trecerea prin pasaje abrupte, la coborari in panta dificile sau prin diverse alte portiuni cu risc crescut. Echipametul de protectie complet este obligatoriu pentru toti concurentii HTW.

Te-ar putea interesa si:

9 avantaje majore care diferentiaza omologarea EURO 5 de categoria T3b (tractor)

Unul dintre factorii de care trebuie sa tii cont la achizitionarea unui ATV, pe langa tipul acestuia, capacitatea motorului si dotari din fabrica, buget etc., este omologarea. Poti alege intre EURO 5 si T3b (tractor), prima varianta fiind pe departe ...

Citeste mai mult