Top accesorii agricole cu care poti personaliza ATV-ul tau CFMOTO

Top accesorii agricole cu care poti personaliza ATV-ul tau CFMOTO

21.09.2021

In afara distractiei de care ai parte pe traseele off road preferate, ATV-urile ofera versatilitate deosebita, un avantaj demn de luat in calcul daca vrei sa pui "la treaba" vehiculul 4x4. Deoarece se adapteaza cu usurinta in zone greu accesibile, ATV-urile pot servi cu brio in cadrul aplicatiilor utilitare diverse. De pilda, in sezonul de primavara devin aliati de incredere pentru muncile pe camp, in livada si in preajma gospodariei. Echipat cu accesorii agricole pentru ATV potrivite, vehiculul tau 4x4 de teren se va dovedi un ajutor practic. In plus, reduce din timpul de lucru, permitand obtinerea unui randament mai bun si simplificarea sarcinilor.

Lunile de primavara si vara sunt o perioada a anului destul de activa intrucat au loc diferite lucrari agricole.
Afla ce accesorii pentru gradina sunt compatibile cu ATV-ul tau!

Pentru transportul de unelte cu ATV-ul, poti personaliza vehiculul din dotare fie cu o bara utility cu suport dublu, fie cu o bena de transport care se monteaza in partea din spate a ATV-ului, prevazuta cu spatar pentru pasager. De asemenea, iti poate fi de folos un sistem de remorcare cu carlig de prindere.

Cum faci cea mai buna alegere in materie de accesorii agricole? Opteaza pentru produse care provin de la producatori recunoscuti in domeniu! Pe lista se inscriu Arctic Cat, Iron Baltic si Shark Accessories.

O activitate importanta pe lista celor care se ocupa de agricultura consta in pregatirea terenului pentru culturi, indeosebi pentru campania de primavara, necesitand eliberarea suprafetelor agricole de resturile vegetale. 

  • Plug ATV/UTV. Modelele light duty si heavy duty de la Iron Baltic se pot atasa rapid la ATV-uri, UTV-uri sau tractoare si pot fi utilizate pentru cultivarea, pregatirea terenurilor agricole si pentru indepartarea furajelor de pe terenuri sau nivelarea diverselor suprafete.
  • Tocator purtat ATV. Poti alege un tocator profesional pentru taiat iarba, buruienile si alte tipuri de vegetatie. Acest accesoriu se remorcheaza usor cu ATV-ul.
  • Dispozitiv Imprastiere / Semanare. Util cand se finalizeaza pregatirea patului germinativ si are loc semanatul la culturile de toamna.
  • Nivelator Teren ATV un accesoriu creat pentru a va ajuta cu nivelarea de exploatare. Modelul de nivelator teren ATV Iron Baltic Land Roller poate fi utilizat impreuna cu ATV-ul sau tractorul pentru nivelarea campurilor cultivate si intarirea solului sau nivelarea gazonului.
  • Grebla ATV-UTV
  • Kit sprayer pentru ATV-uri - util pentru intretinere culturi sau imprastiere substante.

Va recomandam sa achizitionati accesorii pentru ATV-uri de la producatori si dealeri autorizati, pentru a evita sa fiti pacaliti si sa cumparati un produs defect!!

Te-ar putea interesa si:

2023 ATV CFMOTO CFORCE 850XC - caracteristici cheie

ATV-ul CFORCE 850XC din gama CFMOTO ofera performanta si versatilitate. Acest vehicul 4x4 de teren este nu doar puternic, ci si confortabil pentru rider si un pasager, asigurand aventura perfecta pe drumuri offroad cu teren dificil, variabil. CFMO...

Citeste mai mult