Sistem revolutionar de protectie oferit de castile 6D Helmets

casti_fall_matte

Compania 6D Helmets, producatoare de casti offroad, s-a dedicat, inca de la inceput, cercetarilor avand ca scop protectia celei mai importante parti ale corpului uman, capul. Sistemul de suspensie omni-directionala (ODS™) patentat de companie incorporeaza o tehnologie care reduce in mod semnificativ transferul acceleratiei angulare si energiei cauzate de impact catre creier in cazul unei caderi.

6D Helmets a lansat, la timp pentru sezonul de toamna, colectia de casti Fall Matte. Aceasta aduce doua noi variante grafice: “Raptor Carbon” este acum de un negru complet, in timp ce varianta de camuflaj poate fi intalnita in trei nuante. Alte doua culori, rosu si galben, intregesc colectia de 6 modele.

Casca de motocross 6D ATR-1 este casca ce a schimbat aceasta industrie pentru totdeauna. Avand ca scop final siguranta maxima a produselor lor si minimizarea leziunilor cerebrale, tehnologia ODS™, disponibila exclusiv la 6D Helmets, aduce solutii de protectie superioare oricarei casti traditionale.

Tags: , , , ,