Vespa GTS 300 Touring ABS-ASR '17

Vespa GTS 300 Touring ABS-ASR este vârful de lance al gamei Vespa 2017, cu un motor de 278cc 22cp și dotări premium care garantează o experiență de pilotare antrenantă și distractivă, indiferent că porniți la drum lung ori îl folosiți pentru naveta cotidiană spre birou. Dotarea standard a acestui model de scuter 300cc include sistemul de ABS care vă permite să frânați cu un maxim de eficiență indiferent de condițiile de drum, si sistemul ASR pentru a preveni patinarea. În plus, modelul include o cutie de viteze automată CVT și amortizoare hidraulice reglabile pe spate, iar design-ul grafic este instant recognoscibil prin preluarea elementelor vizuale clasice Vespa - astfel, GTS 300 Touring ABS-ASR reprezintă o alegere ideală dacă sunteți în căutarea unui mijloc de deplasare adaptat traficului urban care să vă permită să vă strecurați prin traficul specific.

Caracteristici scuter Vespa GTS 300 Touring ABS-ASR: scuter proiectat pentru distante mari, motor cu 1 cilindru, 4 timpi, 4 valve, EFI, Euro4, putere 22cp, capacitate 278cc, cutie viteze automata CVT cu server de cuplu, rezervor 8.5L, racire cu lichid, pornire electrica, amortizoare hidraulice fata-spate (spate 2 amortizoare reglabile), frane hidraulice pe disc fata si spate, anvelope tubeless, sistem ABS, sistem ASR (controlul patinarii).

Scuter cu 2 ani garantie.

Scuter Vespa de vanzare si in rate.

Motor: 1 cilindru, 4 timpi, 4 valve, EFI, Euro4

Putere: 22 CP

Capacitate: 278 cmc

Combustibil: benzina

Cutie de viteze: automata CVT cu server de cuplu

Rezervor: 8.5 l

Racire: cu lichid

Transmisie: pe curea

Sistem pornire: electric

Suspensie fata: brat cu arc si amortizor hidraulic

Suspensie spate: 2 amortizoare hidraulice, arc, reglabila

Frana fata: disc 200mm, control hidraulic

Frana spate: 1 disc 220mm, control hidraulic

Anvelopa fata: Tubeless 120/70 - 12

Anvelopa spate: Tubeless 130/70 - 12

Lungime: 1950 mm

Latime: 755 mm

Inaltime sa: 790 mm

Inmatriculabil: Da

An: 2017

Culori: rosu, maro

Acest produs nu mai face parte din oferta!

inmatriculabil Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.
Vezi Vespa GTS 300 Touring ABS-ASR '17 si pe atvrom.ro