Pilotarea ATV-ului pe timp de iarna

7c7efbc6923c-CFMoto

Sfaturi de la constructorul CF Moto

Cum iti pregatesti ATV-ul pentru trasee cu zapada? 
Daca vrei sa scoti vehiculul ATV din garaj si pe timp de iarna este vital sa respecti cateva instructiuni. In primul rand, distractia in outdoor va fi maxima doar daca vei purta echipamentul de protectie corespunzator. Totodata, ai la indemana mai multe accesorii ATV de iarnaDe exemplu,  manerele incalzite ori o sa incalzita sunt un must-have pentru oricine vrea sa se pazeasca de ger si sa se bucure din plin de plimbare. Rolul acestora este si de a favoriza o buna circulatie ( mai ales ca pozitia de riding combinata cu temperaturile reci poate afecta circulatia). 

Gama ATV CF Moto este proiectata sa intampine orice conditii de vreme si de teren. Pe de alta parte, riderul va suferi consecintele expunerii la frig daca nu este echipat adecvat. Expunerea la temperaturi joase poate culmina cu degeraturi la degetele mainilor sau picioarelor. Casca de protectie, geaca groasa din material impermeabil, manusile, pantalonii si cizmele pentru off road nu trebuie sa lipseasca din garderoba unui pilot responsabil care tine la siguranta sa pe traseu.

Inainte de a purcede la drum cu ATV-ul, este imperativ sa verifici anvelopele, nivelul uleiului etc., pe scurt, sa ai in vedere operatiunile de mentenanta pentru acest tip de vehicul. Vei gasi instructiuni in manualul utilizatorului, iar cand ai nelamuriri, nu ezita sa intrebi dealer-ul! Specialistii nostri in domeniu iti stau la dispozitie cu orice detalii.

Tags: ,