Cum sa obtii performante in offroad

c3af06fc2ab9-logo-cfmoto

Daca detii un vehicul side-by-side cu siguranta esti fie indragostit de off road, fie ai nevoie de un partener de incredere pentru diferite sarcini de munca pe teren dificil. In orice caz, scopul lui este sa te duca la destinatia dorita in conditii de siguranta. De aceea iti doresti ca UTV-ul sa functioneze in mod optim. Asadar, ia aminte la sfaturile expertilor CF Moto pentru a beneficia de o experienta de riding deosebita!

Condu UTV-ul propriu ca un adevarat profesionist

Indiferent cat de mult pietris, stanci si dealuri abrupte sau alte obstacole intampina un pilot profesionist pe traseu, el porneste mereu la drum avand ca prioritate siguranta.

Este esential sa purtati echipamentul corespunzator si sa va puneti centurile de siguranta, lucru valabil inclusiv pentru cel sau cei care va insotesc. De asemenea, nu neglijati importanta castii ATV. Atunci cand vehiculul este in miscare, folositi farurile si semnalizatoarele cand situatia o impune.


Performantele decurg din multa practica

UTV-urile sport ca de pilda modelul 500cc CF Moto Z5 EX 2018 (ZForce 550) sunt special construite pentru calatorii in off road, dar acest lucru nu inseamna ca vei invinge din prima terenurile dure si dificile care impun nu doar indemanare, ci si un anumit grad de experienta. Rabdarea si exercitiul constant ocupa un rol decisiv in acest proces. Poti invata de la off road-istii veterani care sunt pasii pentru o manevrare corecta a SSV-ului pe care tocmai l-ai achizitionat sau pe care ai pus ochii recent. Pe masura ce vei capata experienta, vei putea trece la trasee mai grele.

 Fii pregatit

Pleaca pregatit la drum! Nimeni nu si-ar dori sa ramana blocat cu UTV-ul pe traseu. Profesionistii intotdeauna au in portbagaj unelte de baza pentru reparatii de urgenta. In off road te poti astepta la diverse pericole, printre care si o pana de cauciuc. Poti rezolva problema perforarii anvelopei cu ajutorul unui kit de reparatii adecvat.

Suspensie si amortizoare

Suspensiile sunt reglabile dintr-un motiv intemeiat. Este posibil sa nu stii exact cum va fi terenul pe care planuiesti o noua aventura. Insa profesionistii stiu ca o suspensie corect ajustata va creste performantele si va spori confortul la bordul UTV-ului. Recomandarea specialistilor in domeniu este sa consulti manualul utilizatorului cand doresti sa intreprinzi operatiunea de ajustare a suspensiei.

Intretinerea UTV-ului pentru performante de varf

Te poti informa cu privire la masurile de mentenanta din manualul utilizatorului. Obtii performante doar daca respecti pasii de intretinere sugerati de catre constructor. Afla mai multe despre presiunea corecta din cauciucuri, despre cat de des este necesara schimbarea fluidelor, precum si despre componentele care necesita o curatare regulata. In ghidul utilizatorului gasesti si indicatii legate de lubrifierea suspensiei UTV-ului tau.

Ia-ti un UTV de la un producator serios

Producatorul CF Moto s-a impus in industrie prin lansarea pe piata a unor game performante de ATV-uri si UTV-uri proiectate pentru distractie si munca. In concluzie, vei fi inspirat daca optezi pentru modelele ATV CForce, pentru modele utilitar-recreationale UForce si Tracker sau pentru SSV-uri sportive ZForce.

 

 

Tags: , , ,