Parteneriat KTM – CF Moto

Ca urmare a eforturilor comune, KTM AG si CF Moto au anuntat construirea unei unitati de productie de 1 000 000 mp. KTM AG produce motociclete sub marcile KTM si Husqvarna si este detinuta in parte de Bajaj Auto, o companie foarte mare din India.

In ceea ce priveste compania chineza, aceasta si-a extins dominatia pe piata de UTV-uri si ATV-uri in ultima decada. Parteneriatul in sine si raliurile de magnitudinea Dakar se concentreaza in special asupra clasei UTV, fapt ce i-a impulsionat pe inginerii KTM sa ridice stacheta. Este nevoie de un alt producator de UTV-uri de inalta performanta? Nu neaparat, insa atentia pentru detalii si componentele de calitate constituie puncte-cheie in dezvoltarea de noi produse competitive, asa cum isi doresc clientii.

Noua facilitate se afla in Hangzhou, China, peste drum de sediul CF Moto.

Lasand in spate un an plin de succese, CF Moto si KTM au dat startul unui proiect comun de proportii, iar deschiderea noului centru destinat productiei de motociclete si vehicule 4×4 off road a avut loc pe 28 martie.

 

 

Acordul intre cele doua companii a fost semnat pe 11 octombrie 2017 si conform acestuia, se estimeaza o productie anuala de 50 000 de motociclete. Zece modele diferite urmeaza a fi proiectate si puse pe liniile de asamblare in noua locatie.

Cand va fi gata, aceasta facilitate va include inclusiv zone de teste si un centru retail.

 

 

Discursurile manager-ului general CF Moto, Minjie Lai si ale lui Harald Plöckinger (KTM AG COO) au reflectat progresele realizate in ultimii ani.

„In noiembrie 2011, CF Moto si KTM au pus la punct strategiile de cooperare initiale. CF Moto a fost intai importator KTM in China si apoi a intrat in afacerile CKD”. Lai a mai spus si ca „CF Moto va beneficia de tehnologiile avansare KTM si intreaga experienta acumulata de acest lider pe segmentul power sports”.

In incheierea speech-ului sau, Lai a subliniat angajamentul CF Moto in industrie, considerand ca in 2017 „s-au pus baze solide pentru un viitor stralucitor”.

 

Tags: , , ,