Top cele mai bune lame de zapada

f9d39d5a05f5-shark-snow-plow-52-132cm-cu-adaptoare

La fel ca în cazul altor produse, și atunci când vine vorba despre achiziționarea unei lame de zăpadă este bine să fiți vigilenți. Noi vă recomandăm cu căldură să utilizați lame deszăpezire provenind de la mărcile Shark Accessories, Iron Baltic și Warn. În continuare, vă vom prezenta atuurile unor produse care ne-au captat atenția.

Știați că lamele de zăpadă fabricate din polietilenă sunt net superioare celor din oțel?

O astfel de lamă deszăpezire este și Shark Snow Plow 52. Aceasta se remarcă prin construcția durabilă și a fost special creată pentru dotarea ATV-urilor și UTV-urilor.

Atunci când veți dori să facilitați deplasarea prin curtea proprie sau vă pregătiți pentru amenajarea corespunzătoare a grădinii pe timp de iarnă, lama de zăpadă se va dovedi un accesoriu de mare utilitate deoarece vă permite să finalizați treaba în doar câteva minute.

Avantajul este că se montează ușor urmând instrucțiunile producătorului.

Merită să optați pentru lame deszăpezire universale Shark!

Despre lamele de deszăpezire Shark merită spus că oferă performanțele superioare lamelor confecționate din oțel.

De asemenea au greutate mai mică, sunt mai silențioase și mai puțin dure cu suprafețele destinate curățării, iar în plus, nu sunt expuse uzurii prin ruginire. Având în vedere că prezintă o bună flexibilitate la orice temperatură și sunt mai puțin rigide, caroseria ATV-ului sau UTV-ului din garajul tău nu va avea de suferit de pe urma folosirii zilnice.

Lamele de zăpadă marca Warn sunt cunoscute pentru capacitatea mare de împingere și standardele înalte de calitate.

Lamele de zăpadă Iron Baltic nu sunt mai prejos, oferind eficiență crescută în înlăturarea zăpezii astfel încât circulația și accesul în zona dorită să se realizeze fără probleme.

Tags: , , , ,