Sebis Enduro Challenge 2021

7a448e27293d-endurocross

A avut loc prima etapa din Campionatul National de EnduroCross 2021, eveniment sportiv dedicat riderilor de motociclete si ATV-uri! Si in acest an, LEII de la Lion Racing Team au dat STARTUL in Campionatul National de Endurocross. Traseul a fost spectaculos, iar organizarea ca la carte, cu multe premii din partea partenerului oficial ASP Group, drept pentru care acest inceput de sezon competiČ›ional promite sa fie unul de exceptie.

Extreme Crosscountry este o competitie destinata celor in cautare de adrenalina si pasionati de curse cu motoare de teren Off Road. Intrecerea a fost deschisa pentru motociclete de teren, ATV-uri Č™i QUAD-uri, iar traseul tehnic (marcat) a fost adaptat pe clase de participare. Mai precis, traseul este sub forma de circuit cu un grad ridicat de dificultate, atat din cauza obstacolelor naturale, cat si datorita noilor provocari introduse pe teren.

Competitia Enduro Challenge 2021 - Round 1 a avut loc la Cristioru de Jos, judetul Bihor, Sebis, iar participantii s-au putut inscrie la Clasele Pro, Expert, Veteran si Hobby. Cei care au concurat pe 4 roti s-au putut inscrie la clasele ATV, QUAD si V-ATV.

Etapa I de ENDUROCROSS C.N.I.R Cristiorul de Jos a fost un succes printre iubitorii de moto si ATV-uri.

Tags: , , , , , ,