Cutia textila pentru ATV, un accesoriu practic

QuadBoss-Reflective-Series-Buckle-671x447

Cand va pregatiti pentru o zi intreaga de aventura in offroad, va este utila o cutie textila incapatoare pentru a putea transporta pe ATV tot ceea ce va este necesar si, poate, ceva in plus.

Cutiile textile QuadBoss Reflective Series sunt practice, incapatoare si se fixeaza cu usurinta pe portbagaj cu ajutorul curelelor din plastic rezistent, care va vor asigura ca bagajul este bine ancorat la locul sau.

Cutiilor le pot fi atasate diverse alte accesorii de dimensiuni mai mici, cum ar fi doua buzunare circulare pentru sticle sau un mini racitor, care izoleaza foarte bine si in care va puteti pastra sandvisurile si bauturile reci. Mini racitorul are si o curea lunga care il transforma intr-o gentuta de umar, pentru a fi purtat comod atunci cand va indepartati de vehicul.

In interior, cutia QuadBoss are trei compartimente ale caror despartitoare se pot muta cu usurinta astfel incat fiecare compartiment sa aiba marimea pe care o doriti de fiecare data. Inchiderea se face nu cu fermoar, ci cu doua catarame practice care pot fi deschise cu o singura mana.

Producatorul asigura ca materialul din care este facuta cutia, si anume poliester tip Denier 600, nu se va decolora si este rezistent la apa.

Tags: , , , ,