Conferinta dealerilor CF Moto

Mai mult de 90 dealeri au calatorit in Hangzhou, China la sediul CF Moto pentru a fi prezenti la Conferinta dealerilor 2018.

Michael Poynton, in calitate de director CF Moto in Australia si Noua Zeelanda a declarat ca „noua editie a conferintei destinate dealerilor a marcat cel mai mare eveniment de gen de pana acum” si ca a fost „un real succes”, oferind o trecere in revista a obiectivelor pe termen lung ale companiei, directia in care evolueaza brandul, precum si o sansa de a sta de vorba cu cei din spatele productiei gamelor de ATV-uri CF Moto, UTV-uri si motociclete.

 

 

Conferinta a mai punctat de asemenea realizarile companiei la nivel global, punand accent pe produsele din segmentul powersport.

Dealerii au fost invitati sa ia parte la un tur al fabricii pentru a vedea liniile de asamblare.

Dupa-amiaza, conferinta a continuat spre entuziasmul celor prezenti cu lansarea de produs. Trei noi modele de vehicule CF Moto au fost dezvaluite pentru prima data cu datele de lansare programate deja pentru Australia si Noua Zeelanda.

Cascadorul CF Moto a oferit un alt moment magic, dezvaluirea noii NK 250, dupa care dealerii au avut ocazia sa testeze ei insisi vehiculele prezentate.

 

 

Apoi, toti distribuitorii au participat la o lectie sustinuta de CFMoto Brand Academy si au asistat la o prezentare generala a strategiilor de marketing ale CF Moto Australia.

Spre seara a urmat cina de gala si noaptea premiilor pentru a marca realizarile anului trecut. Printre altele, invitatii au fost introdusi in bucataria locala, specifica zonei Hangzhou.

In urmatoarele doua zile, dealerii au avut oportunitatea de a explora cele mai populare atractii din Hangzhou si au vizitat modernul Shangai unde traiesc peste 25 milioane de locuitori.

 

 

Tags: ,