CFMoto ZForce 1000 inca o prezentare, inca o data dincolo de ocean... cat mai asteptam modelul in Romania?

425_963c016f89bdde37ea2e6287c19a6d10_cfmoto

Desi am asteptat cu nerabdare salonul international INTERMOT din Koln, de la inceputul lunii octombrie, unde speram sa vedem si modelul nou-nout de side-by-side ZForce 1000, lansat luna trecuta in SUA, nu s-a intamplat inca. Standul CFMoto de la INTERMOT nu a prezentat decat modelele anterioare si, fiind un salon axat in principal pe motociclete, noile modele de motociclete ale producatorului.

Intre timp, CFMoto Canada ne rasuceste inca o data cutitul in rana, anuntand ca in cadrul editiei cu numarul 29 a Toronto International Snowmobile, ATV & Powersports Show ce se va desfasura intre 21 si 23 octombrie a.c., adica incepand de maine pana duminica, vor prezenta noul 2017 ZForce 1000.

Vor fi prezentate, desigur, si celelalte modele din lineup-ul CFMoto, din gamele CForce, ZForce si UForce de ATV-uri si side-by-side-uri, insa luminile reflectoarelor vor incadra cel mai asteptat vehicul al producatorului chinez, 2017 ZForce 1000.

In acelasi timp, in cadrul standului vor fi prezente si produsele companiei Lucas Oil, care a incheiat recent un parteneriat cu CFMoto USA si CFMoto Canada, devenind furnizorul oficial de uleiuri, tratamente si accesorii specifice al brand-ului.

Despre ZForce 1000 am scris, cu ocazia lansarii in premiera, de catre CFMoto USA, insa reamintim ca se lauda cu un raport de compresie putere/greutate impresionant, dintre cele mai bune din gama si va fi totodata dotat cu un sistem de ambreiere uscata CVTech, care va livra eficient puterea si acceleratia necesare, indiferent de teren si conditiile meteo.

De asemenea, noul motor cu componente performante, cu racire cu ulei, asigura raspunsuri ferme si imediate in teren, iar cabina a fost conceputa cu cele mai riguroase cerinte de confort si ergonomie, asigurand ocupantilor o experienta unica in cadrul deplasarilor.

ZForce 1000 are asigurata si o lista lunga de accesorii si componente de tot felul, posibilitatea de customizare fiind practic imensa, un aspect la care membrii comunitatilor nord-americane de ATV-uri si side-by-side-uri sunt foarte sensibili.

Evident, cel mai important atu al modelelor ATV si UTV produse de CFMoto il reprezinta excelentul si uluitorul raport calitate – pret, ceea ce sta la baza transformarii lor in vehicule din ce in ce mai populare, acolo unde suprematia produselor constructorilor japonezi si a celor americani era pana de curand de necontestat.

In consecinta, in Europa mai avem speranta numita EICMA, ori vreo alta ocazie aleasa de producator. Cert este insa un singur lucru: ZForce va exista cu siguranta in lineup-ul 2017 CFMoto. Asadar, rabdare.

Tags: , , , , , ,