CFMoto devine sponsor al unei competitii de motocross si side-by-side din Texas, SUA

Asa dupa cum am mai scris, CFMoto se impune tot mai mult in continentul nord-american, acolo unde devine un brand din ce in ce mai popular, gratie mai ales a unui pret foarte accesibil pentru vehiculele sale, fie ca vorbim despre ATV sau side-by-side, din ce in ce mai performante.

Cea mai noua dovada a celor afirmate a venit in urma cu cateva zile, atunci cand CFMoto USA a incheiat un parteneriat cu TORCS – Texas Off Road Championship Series, ca sponsor principal pentru sezonul inaugural la clasa racing side-by-side.

“Cred ca succesul TORCS in privinta curselor de motociclete a stat la baza unei experiente necesare pentru a organiza o cursa de side-by-side-uri de succes in statul Texas. E timpul sa ne extindem si suntem foarte incantati ca CFMoto e o parte a acestei extinderi”, a afirmat Gil Ramos, directorul general al cursei texane.

Texas Off Road Championship Series cuprinde zece categorii de curse de motocross si una de side-by-side-uri, aflandu-se deja la al zecelea an, insa primul an in care au aparut si cursele side-by-side-urilor. Aceasta categorie de curse side-by-side va cuprinde trei clase distincte: pana in 800cc, de 800cc, vehicule simple non-turbo si o clasa de vehicule turbo.

“Reprezentam un producator in plina crestere. Atunci cand incheiem un parteneriat cu o competitie in crestere, la randul sau, precum TORCS, toata lumea in comunitate are de castigat. Ne dorim cat mai multi entuziasti pe viitor, asta e clar”, a declarat John Tranby, directorul de marketing CFMoto Statele Unite.

Dupa ce anul trecut, CFMoto a repurtat prima victorie de etapa din istoria sa in celebra competitie GNCC din SUA, e foarte clar ca brandul a capatat o alta notorietate, de aceasta data in planul sportiv de performanta, asa ca cel mai recent parteneriat si sponsorizare nu mai reprezinta nici o surpriza.

Tags: , , ,