CF Moto USA, sponsor al echipei NBA Minnesota Timberwolves

Vesti bune anul acesta pentru CF Moto USA, care a incheiat un acord de parteneriat cu Minessota Timberwolves!

In calitate de partener oficial al indragitei echipe NBA pentru urmatoarele doua sezoane, producatorul de vehicule offroad obtine o prima sponsorizare sportiva care include in afara de branding TV si in-arena, diverse promotii si chiar jocuri online popularizate cu ajutorul magazinelor sociale ale “lupilor”.

Declaratia lui Eric Fan, CFO al CF Moto USA reflecta “angajamentul fata de piata americana si fata de aceasta comunitate”, inspirandu-se din “modul in care Timberwolves au gandit reproiectarea Centrului Target, semnand cu jucatori de renume in afara sezonului”.

Acordul semnat prevede aducerea in scena a brandului CF Moto prin plasarea logo-ului pe panouri LED si in tabloul de bord, precum si prezentarea unui vehicul in Centrul Target vreme de o luna in plin sezon.

In viziunea lui John Tranby, marketing director al CF Moto USA, “acest acord este in principiu o oportunitate internationala de promovare pentru companie”, avand in vedere ca meciurile in care joaca Timberwolves sunt urmarite cu interes, iar “acest lucru va contribui la cresterea continua pe pietele din SUA”.

Logo-ul CF Moto va aparea in numeroase randuri deasupra ceasului digital in cadrul emisiunilor televizate. In plus, tombola care va dura o luna si la care doritorii se pot inscrie pe site-ul oficial al echipei Minessota NBA, alaturi de tricourile pentru fanii CFMOTO / Timberwolves, contribuie din plin la promovarea marcii CF Moto.

Introdus pe piata nord-americana in 2006, CF Moto si-a castigat faima de constructor de vehicule sportive de inalta performanta, in speta ATV-uri si side-by-side, caracterizate printr-un excelent raport pret-calitate.