CF Moto la Tide Fest

cf-moto-tide-fest-logo

CF Moto Canada se implica in multe activitati destinate comunitatii si va fi prezenta in cadrul festivalului Tide Fest care urmeaza sa se desfasoare intre 13 – 15 iulie la East Hants Sportsplex in Lantz.

„Tide Fest este un festival care se adreseaza intregii comunitati”, a declarat presedintele asociatiei non-profit Come Home East Hants, organizatoarea evenimentului.

Presedintele Blois si-a explicat dorinta pentru a pune bazele unui festival de vara asemanator cu cele din alte orase. Probabil ca singura diferenta consta in faptul ca Tide Fest este organizat de un grup non-profit si se adreseaza intregii comunitati.

In afara de un show cu muzica live si un turneu de hockey pentru copii, organizatorii au pregatit numeroase surprize, asa ca se preconizeaza ca evenimentul va fi un succes.

Competitia Atlantic Canada’s Strongest Man va fi de asemenea un punct de atractie, cu minim 20 de concurenti care isi vor flexa muschii in efortul de a se califica pentru campionatul national.

Cei care nu au nicio intentie sa se inscrie in concursul de hockey sau sa danseze pot vizita si face achizitii la targ. La targ vor fi prezenti multi artizani alaturi de 30 de afaceri locale.

Se anunta un weekend de distractie, iar CF Moto in calitate de reprezentant pe segmentul powersports va fi acolo pentru a sta la dispozitia celor interesati de ATV-uri si UTV-uri. Vehicule 4×4 off road din familia ZForce, UForce sau CForce vor fi disponibile pentru plimbari demo cu aceasta ocazie.

 

Tags: , , ,