CF Moto prezent la Halifax Center

Weekend plin pentru CF Moto la Halifax Exhibition Center

Intre 9 si 11 martie, Centrul de Expozitie Halifax a fost gazda mult asteptatului eveniment Atlantic Outdoor Sports and RV Show. Tot aici, intre 2 si 4 martie s-a desfasurat a cincea editie Motorcycle and Powersport Atlantic, prilej pentru iubitorii de motociclete sa se puna la curent cu ultimele noutati in domeniu.

Managerul show-ului, Scott Sprague, s-a declarat incantat ca ambele evenimente au atras numerosi curiosi. Au fost doua weekend-uri pline de activitati atractive pentru public, interactiunea cu vizitatorii de toate varstele fiind facilitata de workshop-uri, conferinte, salonul de tatuaje, intalniri cu personalitati din lumea sporturilor pe doua roti si multe altele.

Aproape 9 000 de persoane s-au grabit sa ajunga la evenimentul destinat segmentului powersports pentru a vedea in „carne si oase” cele mai noi modele moto si vehicule 4×4 offroad provenind de la marci arhi-cunoscute pe piata. Turistii au putut admira UTV-uri si ATV-uri CF Moto, modele de motociclete Honda, KTM, Indian, Yamaha, Kawasaki, Harley-Davidson, BMW, Triumph, Suzuki, Aprilia, Can-Am, Ducati, Polaris etc.

 

Un loc aparte in cadrul acestui eveniment l-au avut cursurile de pilotare pentru copii cu varste intre 6-12 ani sustinute de catre Asociatia Nova Scotia Off Road Riders cu sprijinul Honda Canada, expozitia de motociclete personalizate Show n’ Shine, licitatia pentru grupul non-profit Bikers Down etc. Buna dispozitie a fost asigurata de ritmurile formatiei Brass Knucklehead.

Creatoarea programelor Range Day, Take Me Hunting si Take Me Fishing Outreach – Amanda Lynn Mayhew, a fost de asemenea prezenta la Atlantic Outdoor Sports & RV Show pentru a impartasi din experienta acumulata de-a lungul anilor la competitiile offroad Playing in the Extreme.

 

Per total, expozitiile de la Centrul Halifax au fost un succes major, demonstrand interesul crescand al entuziastilor offroad din Canada.

Tags: , ,