Raliuri cu quad-uri si acrobatii CF Moto la Pont-de-Vaux

b7af87caf7fa-logo-pont-de-vaux

Intre 23 - 26 august s-a desfasurat Mondialul Quad-ului, un eveniment dedicat comunitatii off road, organizat in Franta  la Pont-de-Vaux si aflat la a 32-a editie. La aceasta editie a fost prezent si cascadorul italian CF Moto Maurizio Pera Perin care a realizat un backflip cu un SSV CFMoto ZForce 800 EX.

Au fost necesare luni de pregatiri si antrenamente pentru a crea acest trick inedit pentru publicul francez. Echipa tehnica a cascadorului a intreprins cateva modificari la modelul ZForce 800 EX, printre care amplasarea unui singur scaun in centrul vehiculului si diverse imbunatatiri speciale in acest scop. Totodata, a fost construita si o rampa care sa permita SSV-ului CF Moto sa isi ia „zborul” perfect si sa cada pe cele patru roti. Fanii au reactionat imediat si si-au exprimat dorinta ca acest spectacol sa continue in viitor si in spatele volanului puternicului CF Moto ZForce 1000!

 

 

Programul evenimentului a inclus raliuri cu quad-uri, UTV-uri si motociclete.

Copiii nu au fost uitati si s-au bucurat de o sectiune speciala in concurs si de suprize distractive.

Cursele au fost intense, de-a lungul a 12 ore, iar la categoria ATV-uri echipajul cu numarul 2 compus din riderii Sylvain Petit, Jeremie Warnia si Paul Holmes s-au impus in fata echipelor Dragon si CRQF.

 

 

Nu au lipsit raliurile nocturne, pilotii lansandu-se intr-o batalie solicitanta de 5 ore.

Echipajul cu numarul 1 format din Cheurlin, Naveaux si Cesari Junior a trecut primul de linia de finish, cu mai bine de 3 minute in fata englezilor din echipa cu numarul 13.

 

 

O evolutie interesanta la cursa nocturna a apartinut membrilor By Rapport (Warnia, Holmes si Petit).

 

 

 

Tags: , , , , ,