Cum s-a incheiat ziua 1 a raliului CF Moto Hunt the Wolf

4cfc01de8b95-logo-cfmoto-hunt-the-wolf

Ziua 1 a competitiei off road CF Moto Hunt the Wolf a debutat pe o vreme destul de racoroasa pentru aceasta perioada, dar intr-o atmosfera plina de entuziasm.

Astazi concurentii categoriei Extreme au luat startul intr-un raliu care s-a dovedit a fi plin de provocari, cu obstacole naturale din plin: busteni, sectiuni cu apa si noroi, carari inguste si lista poate continua.
Riderul roman Radu Lungu a reusit si de aceasta data sa se afirme, ajungand la linia de sosire la fix 5 secunde dupa pilotul din UK, Steve Atkins. In top 5 au urmat suedezul Fredrik Bäck, englezul Simon David si Mihai Concioiu.

La categoria Crossover, Reto Pircher din Elvetia a reusit cel mai bun timp, in timp ce la proba Adventure primele doua locuri au fost ocupate de romanii de la ATV Racing Vulcan.

Laura si Holly Linton & Edgington, echipajul feminin din UK, au reusit sa se pozitioneze dupa ziua 1 de curse pe primul loc in clasamentul la categoria Side-by-side. Cei care nu sunt multumiti cu rezultatele de azi au sansa sa isi ia revansa in zilele urmatoare. Fanii pot urmari live evolutia pilotilor pe care ii sustin cu ajutorul sistemului de tracking GPS. 

Tags: , , ,