Popularitatea brandului CF Moto

CFMOTO-ATV-Logo1

Vizitele oficialilor straini la Beijing redefinesc ideea de „made in China”, iar faima producatorului de vehicule din segmentul powersports CF Moto se bucura de o continua crestere, brandul devenind tot mai popular printre riderii de motociclete, ATV-uri si UTV-uri de pretutindeni din lume. De exemplu, fostul presedinte Obama, dar si Vladimir Putin au putut admira cu ocazia vizitelor in China produse fabricate in fabrica din Hangzhou, situata nu departe de Shangai.

Cu amenintarea producatorilor indieni la orizont, problematica inovarii a afectat numeroase industrii chineze, in special cele auto care pentru o perioada nu au fost capabile sa concureze cu companii mari din tarile dezvoltate. Prin interesul aproape obsesiv pentru calitate si prin implicarea in dezvoltare si cercetare, compania CF Moto a reusit sa depaseasca granitele si sa obtina recunoasterea la nivel international, directorul Lai aplicand o formula simpla, dar de succes bazata pe ideea de a oferi clientilor o „sansa la distractie” ambalata intr-un produs final de top.

Cifrele arata ca in Australia, CF Moto vinde actualmente mai multe ATV-uri decat Kawasaki ori Can-Am. In Anglia, sunt inregistrate mai multe motociclete chineze decat japoneze. Testand el insusi cateva modele 650cc cu sigla CF Moto, jurnalistul Alan Cathcart sublinia intr-unul in articolele sale ca „un producator chinez a patruns pe scena mondiala”.

Notorietatea vehiculelor 4×4 off road marca CF Moto reprezinta in momentul de fata o realitate. Ca dovada, multi rideri deja cunoscuti de ATV-uri ori de vehicule tip SxS aleg sa concureze in diferite competitii de profil la bordul unor modele ca UTV-ul CF Moto Z8 EX sau ATV-ul CF Moto X8. Este cazul pilotilor italieni Andrea Gianini, Manuele Cavallari, Danilo Dall’Asta si altii pentru a da doar un exemplu. Modelul ZForce 800 EX a fost vedeta si in raliurile off road GNCC, iar lista de competitii de profil unde si-a facut simtita prezenta este suficient de lunga pentru a crea o impresie favorabila.

Tags: , , ,