Cea mai noua camera video actiune de la GoPro: HERO4 Session

GoPro-Hero4

Cand iesiti in offroad cu ATV-ul vreti, cel mai adesea, sa impartasiti cu prietenii ceea ce vedeti atunci cand conduceti vehiculul pe cele mai dificile trasee.

HERO4 Session este cea mai mica si mai usoara camera video de actiune aparuta recent in portofoliul GoPro. Potrivit fabricantilor, camera este cu 50% mai mica si cu 40% mai usoara decat alte camere HERO4.

HERO4 Session este insotita de suporturi si accesorii care se potrivesc oricarui alt echipament GoPro, pentru a oferi numeroase posibilitati de a fi montata.

In cee ce priveste specificatiile, camera HERO4 Session poate inregistra videoclipuri de rezolutie inalta, si anume 1440p la 30fps si 1080p la 60fps, iar in varianta 720p la 100fps videoclipurile pot fi redate excelent in slow-motion. De asemenea, puteti face fotografii de 8MP si va puteti folosi de modul Time Lapse la intervale de la 0.5 secunde la 60 de secunde sau puteti inregistra 10 cadre pe secunda cu modul de fotografiere in rafala.

HERO4 Session este usor de folosit chiar daca purtati manusi. O simpla apasare a declansatorului porneste camera si incepe inregistrarea video sau fotografierea in modul Time Lapse. O a doua apasare de buton opreste inregistrarea si functionarea camerei.

O caracteristica interesanta a camerei HERO4 Session este posibilitatea de a fi montata cu susul in jos, caz in care imaginea se roteste automat pentru a fi captata drept, astfel incat nu este nevoie sa editati inregistrarile ulterior pentru a le roti.

Camera are Wi-Fi si Bluetooth incorporat, iar prin intermediul aplicatiei pentru tablete si telefoane puteti urmari pe acestea inregistrarile.

Tags: , , , , ,