5 Caracteristici ale ATV-urilor CF Moto

db570435406a-cf-moto-logo (1)

Amatorii de off road care aleg un ATV CF Moto beneficiaza de cele mai impresionante dotari si caracteristici. In plus, majoritatea echipamentelor din dotare vin standard. Iata care sunt principalele atuuri de care dispun posesorii de vehicule de teren 4x4 provenind de la brandul chinez CF Moto.

1. Control 2W/4WD cu diferential 4WD - are rol in cresterea tractiunii. Prin intermediul acestei dotari, riderul dispune de control sporit in orice conditii de traseu.

2. Ambreiaj CVTech - eficient din punct de vedere financiar. Imbunatateste durabilitatea curelei, precum si puterea si controlul la pilotare pe teren dificil sau variabil.

3. Instrumentar digital multi-functional - prezinta avatajul de a fi usor de citit. Ajuta riderul sa cunoasca in orice moment informatii esentiale: ceas, odometru, vitezometru, nivelul carburantului etc. Dashboard-ul se curata cu usurinta si este prevazut cu o membrana care pastreaza praful la distanta.

4. Portbagaje heavy-duty. Rack-urile din otel faciliteaza transportul diverselor marfuri. In cazul in care un anumit model de ATV CF Moto nu vine din fabrica dotat cu portbagaj, acesta se poate atasa ulterior in functie de necesitati. Rack-urile sunt rezistente si va permit sa transportati in conditii bune unelte, echipamente de camping etc.

5. Troliu - practic si util. Puteti accesoriza ATV-ul cu un trailer (remorca) in cazul in care aveti nevoie sa transportati incarcaturi mai grele. Serveste cu brio in special celor care desfasoara activitati utilitare in preajma fermei sau gospodariei proprii.

 

Tags: , , ,