Avantajele ATV-ului CF Moto X8 EPS

Compania CF Moto continua sa se extinda si sa evolueze pe piata, dezvoltand atat gama de ATV-uri, cat si pe cea de UTV-uri. Lansarea vehiculului 4×4 off road tip ATV CF Moto dotat cu directie asistata electronic a constituit un adevarat eveniment. Este vorba despre modelul CF Moto X8 CForce 800 EPS.

CF Moto X8 se bazeaza pe o motorizare solida de 800cc de turatie mica si cuplu ridicat. Testele au dovedit ca motoarele racite cu lichid sunt mai eficiente decat cele care dispun de motor racit cu aer. Varianta cu EPS pastreaza din caracteristicile modelului standard CF Moto X8 si asigura mai mult confort la pilotare. Dotarile suplimentare il recomanda pentru trasee off road diversificate.

Versiunea CF Moto X8 EPS, gratie adaugarii servodirectiei electronice (Electronic Power Steering), propune un control sporit si o manevrabilitate sensibil mai buna pe teren accidentat.

Pachetul de dotari include sistemul imbunatatit de suspensii independente pe toate cele patru roti, mult mai avansat in comparatie cu modelul standard, precum si cu amortizoare pe gaz complet ajustabile. Acestea joaca un rol esential la deplasarea pe suprafete abrupte, cu grad marit de dificultate.

Protectiile din aluminiu reprezinta un alt beneficiu la dispozitia riderilor cu chef de aventura; mai precis, este vorba despre scutul central din aluminiu care protejeaza sasiul pe dedesubt si de protectiile pentru toate cele patru brate.

Modelul ATV CF Moto X8 CForce 800 EPS va atrage fara indoiala privirile entuziastilor offroad si in special ale pilotilor care cauta performante foarte bune la pret competitiv, dand dovada de putere si agilitate.

In ceea ce priveste capitolul motorizare, ATV-ul CF Moto X8 CForce 800 este alimentat de acelasi motor V-Twin pe injectie electronica (EFI) cu capacitate cilindrica de 800 cc, ce furnizeaza o putere de 63 CP si un cuplu maxim de 72 Nm la 6.000 rpm.

Un alt avantaj consta in echiparea cu display digital, alaturi de tractiune 4×4, diferential blocabil, jante din aluminiu pe 14 inch, aparatori de maini, bila pentru remorca, spatar pentru pasager si troliu electric de 3000 lbs (1360 kg). Pentru acest prim model cu EPS din oferta producatorului CF Moto, sunt disponibile scheme grafice pe negru, albastru, portocaliu si camuflaj.

 

Tags: , , ,