ATV-urile, de ajutor pentru fermieri

cf-moto-cforce-1000-eps-2018-atv-2-839

Vehiculele 4×4 off road tip ATV se pot dovedi extrem de utile in varii aplicatii agricole. In primul rand, fermierii au nevoie de o alternativa mai eficienta la camioane, tractoare, carute trase de cai etc. Pentru jumatate din costurile asociate achizitiei unui tractor subcompact, un model de ATV CF Moto ofera putere, viteza si manevrabilitate de exceptie pe orice tip de teren.

Gama 2018 a producatorului chinez include ATV-uri mai agile decat multe modele oferite de competitie, care se pot strecura cu usurinta in diverse medii off road greu accesibile.

Remorcare si transport

Pe parcursul unei zile de munca la o ferma, poate fi de-a dreptul surprinzator cate transporturi de diverse materiale, marfuri, hrana pentru animale si unelte se pot realiza. Puteti dispune de cea mai buna viteza de remorcare si capacitate cu ajutorul unui ATV. In afara transportarii de unelte, echipamente medicale, hrana si lemne, un ATV mai poate ajuta si la transportul de pietris si diferite alte materiale de constructie, vanat, seminte si pamant etc. Modelele CF Moto dispun de o inalta stabilitate și manevrabilitate datorita echiparii cu suspensii independente cu brat dublu de tip A, frane hidraulice pe disc si cutie de viteze automată CVT, fiind foarte usor de pilotat. In plus, se remarca printr-un design grafic atractiv si serios, cu multiple optiuni de culoare, reprezentand o alegere inteleapta si accesibila, cu un raport calitate versus pret greu de intalnit la alte modele care fac parte din aceasta categorie.

 

 

In prezent, multi crescatori inca utilizeaza caini sau alte metode invechite pentru a putea supraveghea animalele. Prin intermediul unui ATV, puteti ajunge foarte rapid pe camp pentru a verifica turma de oi sau cireada de vite, fapt ce va permite in caz de nevoie sa inlaturati in timp util orice pradatori. In plus, in cazul unui dezastru natural, un ATV agil poate servi pentru a aduna animalele si a le directiona catre un loc sigur.

In mod traditional, un fermier se deplaseaza dintr-un punct in altul calarind un cal, pur si simplu mergand sau conducand un tractor. Totusi, atunci cand doresti sa acoperi distante mai mari, un vehicul 4×4 off road poate reprezenta calea cea mai sigura, rapida si eficienta de a calatori in medii cu teren variabil, dificil.

Daca doriti sa va innoiti ferma cu un ATV fiabil si cu specificatii inalte, va puteti baza pe performantele oferite de modelele furnizate de CF Moto.

Tags: , ,