Accesorii ATV utile in activitati de gradinarit

7c2d01c2096e-cf-moto-logo

Modelele de ATV-uri CF Moto din gama CForce nu sunt ideale doar ca alternativa de petrecere a timpului liber in medii offroad, ci si pentru ca faciliteaza ducerea la bun sfarsit a diverselor sarcini de munca pe drumuri accidentate, cum sunt cele de tara sau de munte. De multe ori, acestea inlocuiesc vehiculele obisnuite care nu fac fata unui traseu dificil. Va propun sa aflati in continuare cu ce accesorii va puteti dota ATV-ul pentru activitati de gradinarit.

Daca va place sa va mentineti proprietatea ingrijita, inseamna ca preferati sa tundeti din cand in cand buruienile care au tendinta sa se dezvolte pe gazon. Mai inseamna de asemenea si ca v-ar trebui niste accesorii atv pentru gradina. Recomandarea noastra ca experti este sa optati pentru un tocator profesional produs de Iron Baltic, deoarece modelele provenind de la acest brand sunt destinate pentru lucru in conditii solicitante si pot fi remorcate fara probleme cu ajutorul ATV-ului. In plus, ele dispun de o putere a motorului suficient de mare cat sa va incheiati treaba cu succes. Fie ca il utilizati in scop personal ori serveste in aplicatii de scara mare, un tocator purtat ATV isi va demonstra eficienta permitandu-va sa scurtati timpul de lucru atunci cand urmeaza sa taiati iarba, buruieni si alte tipuri de vegetatie de pe gazoane sau drumuri publice.

Un alt accesoriu care merita sa intre in atentia celor care intretin diverse culturi agricole se prezinta sub forma unui Kit Sprayer Spot FS II fabricat de Arctic Cat. Acesta serveste cu brio in cazul in care doriti sa imprastiati pe cultura diferite substante. Are in componenta sa un rezervor cu capacitate de 75 litri, pompa si comutator integrat si, bineinteles, un furtun suficient de lung de 4, 5 metri care va permite sa acoperiti o zona marita, eficientizand munca pe camp.

Va recomandam sa achizitionati accesorii pentru ATV-uri de la producatori si dealeri autorizati, pentru a evita sa fiti pacaliti si sa cumparati un produs defect.

Tags: , , , ,