Amortizoare Elka pentru ATV-uri CF Moto

elka-logo-1-210x210

CF Moto a evoluat in ultimii ani in sensul ca oferta de ATV-uri disponibila pe piata reflecta potentialul real al acestui producator. Modelul ATV Cforce 850 XC 2018 se remarca prin raportul excelent pret-calitate, fiind deosebit de popular in randul entuziastilor off road.
Luna aceasta, liderul in productia de amortizoare pentru vehicule 4×4 offroad, Elka, le propune deopotriva pilotilor amatori si veterani o gama diversificata de amortizoare proiectate special pentru modelul CForce 850 XC, adaptate si calibrate conform geometriei acestuia.

Obiectivul in viziunea Elka Suspension este de a ramane fideli nevoilor fiecarui rider pentru o experienta de pilotare superioara, practic imposibila fara prezenta unor suspensii de inalta calitate.
Spre deosebire de alte companii care fabrica amortizoare, Elka propune solutii adaptate fiecarui tip de vehicul 4×4 offroad, in functie de solicitari (pentru agrement sau munca), in functie de model si inclusiv in functie de greutatea riderului din sa. Conform crezului companiei americane, nu doar pilotii profesionisti merita sa beneficieze de performantele unui sistem de suspensii personalizat. Din acest motiv, pe termen lung, se doreste dezvoltarea de amortizoare avansate care sa fie disponibile pentru toti cei interesati.

In trecut, Elka a proiectat amortizoare si pentru diferite modele de ATV-uri Can-Am (Can-Am Commander 1000, 1000XT, 1000X, 800R si 800XT din 2014), fiind un jucator serios pe piata de sisteme de suspensii.

Tags: , , , ,