2018 CF Moto CForce 500 HO LX EPS

Inventarului de ATV-uri 2018 CF Moto i s-a alaturat si modelul CForce 500 HO LX EPS, capabil de performante deosebite in offroad.

Modelul de ATV CForce 500 HO LX EPS se adreseaza pilotilor in cautarea aventurii si a senzatiilor tari pe trasee cu grade diferite de dificultate. Va puteti astepta la plimbari pline de adrenalina, intrucat acest vehicul 4×4 offroad din ultima generatie de ATV-uri CF Moto se bazeaza pe o motorizare serioasa si de incredere. Motorul de 500cc cu un singur cilindru, cu 4 valve si racire pe lichid furnizeaza 37.5 cai putere, fiind suficient de puternic pentru a se afirma inclusiv in intreceri pe dealuri cu alti amatori fascinati de offroad.

Un alt beneficiu il constituie prezenta in pachetul de dotari standard a servodirectiei EPS, transmisiei CVTECH-IBC si a diferentialului blocabil, avand in plus la dispozitie ca optiuni modurile 2 WD / 4WD.

Producatorul nu a precupetit niciun efort pentru a optimiza performantele acestui model. Specificatiile ne pot da o idee despre cat de agil si de versatil este ATV-ul CF Moto CForce 500 HO LX EPS: servodirectiei EPS i se alatura sistemul de suspensie cu brat dublu Wishbone, independenta, amortizoarele reglabile de top, precum si echiparea cu troliu capabil sa tracteze 1134 kg (2500 lb).

In ceea ce priveste capitolul siguranta, putem considera ca nimic nu lipseste acestui ATV pentru a fi un partener de incredere pe terenurile accidentate, variabile: rotile rezistente cu aspect agresiv, oglinzile laterale pentru o vizibilitate optima, luminile de frana performante, semnalizatoare, luminile LED etc.

In plus, sub scaunul pilotului exista spatiu generos pentru depozitarea lucrurilor utile pentru acesta, fie ca vorbim de unelte sau accesorii. CForce 500 2018 poate fi personalizat cu accesorii de vanatoare sau agricole, in functie de necesitatile si preferintele posesorului si vine pe piata in versiunile standard si LX, fiind disponibil in scheme de culoare atractive: portocaliu (500 EPS), rosu (500 HO), portocaliu (500 LX HO), albastru (500 LX HO) sau gri (500 LX HO).

 

Tags: , , ,