CF Moto USA, sponsor al echipei NBA Minnesota Timberwolves

stire-cf-moto

Vesti bune anul acesta pentru CF Moto USA, care a incheiat un acord de parteneriat cu Minessota Timberwolves!

In calitate de partener oficial al indragitei echipe NBA pentru urmatoarele doua sezoane, producatorul de vehicule offroad obtine o prima sponsorizare sportiva care include in afara de branding TV si in-arena, diverse promotii si chiar jocuri online popularizate cu ajutorul magazinelor sociale ale ā€œlupilorā€.

Declaratia lui Eric Fan, CFO al CF Moto USA reflecta ā€œangajamentul fata de piata americana si fata de aceasta comunitateā€, inspirandu-se din ā€œmodul in care Timberwolves au gandit reproiectarea Centrului Target, semnand cu jucatori de renume in afara sezonuluiā€.

Acordul semnat prevede aducerea in scena a brandului CF Moto prin plasarea logo-ului pe panouri LED si in tabloul de bord, precum si prezentarea unui vehicul in Centrul Target vreme de o luna in plin sezon.

In viziunea lui John Tranby, marketing director al CF Moto USA, ā€œacest acord este in principiu o oportunitate internationala de promovare pentru companieā€, avand in vedere ca meciurile in care joaca Timberwolves sunt urmarite cu interes, iar ā€œacest lucru va contribui la cresterea continua pe pietele din SUAā€.

Logo-ul CF Moto va aparea in numeroase randuri deasupra ceasului digital in cadrul emisiunilor televizate. In plus, tombola care va dura o luna si la care doritorii se pot inscrie pe site-ul oficial al echipei Minessota NBA, alaturi de tricourile pentru fanii CFMOTO / Timberwolves, contribuie din plin la promovarea marcii CF Moto.

Introdus pe piata nord-americana in 2006, CF Moto si-a castigat faima de constructor de vehicule sportive de inalta performanta, in speta ATV-uriĀ si side-by-side, caracterizate printr-un excelent raport pret-calitate.