2015 vine cu cele mai noi ATV-uri lansate de CF Moto

2015 vine cu cele mai noi ATV-uri lansate de CF Moto

Odata cu intrarea in noul an, ATV-CF Moto va aduce o multime de promotii avantajoase. Daca achizitionati un ATV CF Moto X8 4×4, beneficiati de cel mai bun pret din tara si, in plus, veti primi si o geanta textila cadou.

Astfel, venim in intampinarea dvs. si va vom prezenta un scurt istoric al companiei CF Moto si cateva caracteristici ale modelului X8 4×4, varianta 2015.

CF Moto dezvolta, produce si aduce pe piata unele dintre cele mai de incredere si accesibile ATV-uri. Fondata in 1989, compania a dezvoltat pana acum 98 de modele de vehicule si 51 de modele de motoare, care sunt distribuite in peste 70 de tari si regiuni, este liderul incontestabil pe piata motorsport din China si are o retea mondiala de distributie bine pusa la punct.

CF Moto se diferentiaza de alti concurenti pe segmentul ATV prin tehnologia si calitatea produselor, rezultat al investitiilor puternice ale producatorului in cercetare si dezvoltare. CF Moto are o echipa de cercetare si dezvoltare de 200 de angajati in 5 tari si detine peste 110 patente inregistrate, iar puterea de inovare se resimte in fiecare produs creat. Iar cu resursele avansate de cercetare, CF Moto tinteste sa isi mentina statutul de producator de talie mondiala in industria powersports.

Tehnologia si calitatea sunt in centrul operatiunilor CF Moto. ATV-urile create ofera o experienta unica de conducere si se incadreaza intr-un sistem de management al calitatii bine puse la punct. Timpul, efortul si expertiza investite in dezvoltarea acestui sistem permit producatorului sa ofere produse extraordinare si de neegalat in ceea ce priveste calitatea.

Cu peste 20 de ani de experienta in domeniul motorsport, CF Moto este dedicat sa ofere o valoare excelenta pentru fiecare ATV produs. ATV-urile CF Moto se bucura de o cantitate semnificativa de experienta in acest domeniu extrem de competitiv si se dovedesc a fi partenerul ideal pentru orice aventura la care v-ati putea gandi.

CF Moto X8 este un ATV performant cu dotari complete proiectat pentru cele mai variate sarcini utilitare si de recreatie in medii offroad. Fiind echipat cu tehnologie de ultima ora in domeniul ATV si avand un design modern si atragator, este un partener pentru munca si distractie care se ridica la inaltimea asteptarilor celor mai pretentiosi rideri.

CF Moto X8 este echipat cu un motor cu 2 cilindri in V, SOHC, in 4 timpi, cu 8 valve, racit cu lichid, de capacitate 799.6cc si care dezvolta o putere de 62CP, suficienta pentru a va trece cu bine de orice provocare intalnita pe traseu. Franele hidraulice cu discuri duble fata si un singur disc pe spate asigura o oprire in conditii de siguranta si control. Transmisia este automatica CVT si ATV-ul este echipat cu functionalitatea de selectare a modului 2WD/4WD, ceea ce va permite sa adaptati tractiunea la stilul de condus. Si nu in ultimul rand, suspensia independenta cu brate duble fata/spate ofera manevrabilitate optima pe orice tip de teren.

CFMoto X8 se livreaza cu: troliu de 1360kg, jante din aluminiu de 14 inci, bord digital, spatar pentru pasager, bila de remorcare si aparatori pentru maini.

Acest model beneficiaza de garantie doi ani de zile si se livreaza gratuit in toata tara.

Te-ar putea interesa si:

2024 CFMOTO ZFORCE 800 TRAIL

CFMOTO ZFORCE 800 TRAIL se simte „acasa” pe teren accidentat, plin de obstacole, iar imbunatatirile pentru sezonul 2024 se reflecta prin cresterea performantei si un look modern, atractiv, cu doua optiuni de culoare (Magna Red, Tundra Grey). Ave...

Citeste mai mult